Pečenje roštilja- zadovoljstvo kojim Vi upravljate!

U prirodiSa prvim zelenim listovima koje smo jedva dočekali, vraćamo se i mi u prirodu– tu gde nam je i mesto, reklo bi se. Zajedno sa tim ide i pripremanje hrane na otvorenom, e zbog toga smo tu! Novost u našem radu je gradnja roštilja koji imaju nov način dodavanja– oduzimanja „cuga” na vatru. Naime, do sad je uvek bio problem pri pripremi roštilja da brzo raspalite vatru i da pečenje ide brzinom koju možete kontrolisati. Sada imamo roštilje u čijem ložištu su na pravom mestu postavljene cevi za dovod svežeg vazduha i time se može ubrzati ili usporiti sagorevanje ćumura. U tome je od velike važnosti i sam oblik ploče na kojoj se loži. Tako smo obezbedili da najzad, pored dobrog izvlačenja dima pravo kroz odžak, imamo i pravovremeno dobijanje dovoljne količine žara, odnosno, imamo mogućnost da njegovo sagorevanje produžimo toliko, da možete završiti započeto pečenje mesa bez dodavanja novog ćumura. Zato, naši roštilji će imati, pored čistih fasada kao do sada, i sistem za brzo raspaljivanje vatre, odnosno za njeno produženo trajanje. Vredi probati, sada je pečenje roštilja zadovoljstvo kojim Vi upravljate. Zato, ne oklevajte, ova godina ima samo jedan maj mesec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *